Αξεσουάρ Κουζίνας

Υπάρχει 1 προϊόν.
Απεικόνιση 1 - 1 από1 προϊόν
  • NANO-SKIN [HOME] Γυαλιστικό Με Νανοτεχνολογία
    0960

    Tο NANO-SKIN [HOME] αποκαθιστά τις γυάλινες και τις κεραμικές επιφάνειες και εν συνεχεία, τις μετατρέπει σε εύκολα καθαριζόμενες, μειώνοντας έτσι δραστικά το χρόνο καθαρισμού. Αρκεί να εφαρμοστεί το προϊόν μία και μόνο φορά, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες χρήσεως, ώστε οι επιφάνειες να καταστούν εύκολα καθαριζόμενες για έως και 5 χρόνια!

    32,00 € 45,00 € -13,00 €

Αξεσουάρ κουζίνας σε μεγάλη ποικιλία. Χρησιμοποιείστε τα αξεσουάρ για την κουζίνα, έτσι ώστε να αναδείξετε τη λειτουργικότητα και την εργονομία του αγαπημένου σας χώρου. Μειώστε το χρόνο και το κόπο που ξοδεύετε στη κουζίνα, εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο τις δυνατότητες που σας προσφέρουν τα "έξυπνα" αξεσουάρ κουζίνας. Στο Zanetos, θα βρείτε αξεσο...

Αξεσουάρ κουζίνας σε μεγάλη ποικιλία. Χρησιμοποιείστε τα αξεσουάρ για την κουζίνα, έτσι ώστε να αναδείξετε τη λειτουργικότητα και την εργονομία του αγαπημένου σας χώρου. Μειώστε το χρόνο και το κόπο που ξοδεύετε στη κουζίνα, εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο τις δυνατότητες που σας προσφέρουν τα "έξυπνα" αξεσουάρ κουζίνας. Στο Zanetos, θα βρείτε αξεσουάρ κουζίνας αλλά και πολλά άλλα είδη, σε μεγάλη γκάμα, εξαιρετική ποιότητα και απίστευτες τιμές.

Less
+ Λεπτομέρειες
Accept

Στο zanetos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης.