Τρόποι αποστολής και τρόποι πληρωμής

Αποστολές – Παραλαβές

Για παραγγελίες άνω των 150 euro η αποστολή εντός της περιοχής Αθηνών γίνεται με εταιρία κούριερ η με οχήματα καταστήματος μας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ . Για παραγγελίες μικρότερες των 100 euro τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη, και η ελάχιστη χρέωση είναι 6 euro για αποστολές εντός Αθηνών. Για περιοχές εκτός Αθηνών το κατάστημα μας αναλαμβάνει την αποστολή των εμπορευμάτων σας αξίας μεγαλύτερης των 150 euro μέχρι το πρακτορείο Αθηνών που εξυπηρετεί την περιοχή σας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ .

Τα εμπορεύματα που αποστέλλονται εκτός Αθηνών με μεταφορική εταιρεία, τα παραλαμβάνετε από την έδρα του πρακτορείου της περιοχής σας. Για αποστολή στον χώρο σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον αντίστοιχο πράκτορα. Αν το κόστος εμπορευμάτων είναι μικρότερο της αξίας των 100 euro ισχύει η επιβάρυνση των 6 euro μέχρι το πρακτορείο των Αθηνών που εξυπηρετεί την περιοχή σας.

Μπορείτε να παραλάβετε τα εμπορεύματά σας και από το κατάστημά μας στην ΛΕΩΦ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Κ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΤΤΙΚΗΣ αφού πρώτα έχετε ενημερωθεί για την διαθεσιμότητα του. ΩΡΑΡΙΟ καθημερινά 08:00-14,00 ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΣΑΒΒΑΤΟ και 17:00-20:30 απογεύματα εκτός ΠΕΜΤΗΣ & ΣΑΒΒΑΤΟΥ Παραδόσεις εμπορευμάτων : Πρωινές ώρες από 08:00 πμ έως και 14:00 μμ. Και απογευματινές ώρες κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

Τρόποι πληρωμής

Αντικαταβολή

1. Στην περίπτωση της αντικαταβολής, ισχύει μόνον για την περιοχή των Αθηνών πληρώνετε με μετρητά στην εταιρεία courier τη στιγμή που θα παραλάβετε την παραγγελία στο χώρο σας. ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΑΞΙΑΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 150 €

Τραπεζική κατάθεση

1. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώσετε με μετρητά, μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελία σας σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας. 2. Στην αυτήν την περίπτωση, η παραγγελία ξεκινάει και ολοκληρώνεται αφού ολοκληρωθεί η τραπεζική συναλλαγή Προσοχή: 1. Για περιοχές εκτός Αθηνών ισχύει μόνον η πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης ( δεν ισχύει η αντικαταβολή ). • Προσοχή: Στα προϊόντα με το διακριτικό «Κατόπιν Παραγγελίας», πριν προβείτε σε οποιαδήποτε διαδικασία πληρωμής, παρακαλείσθε να έρθετε πρώτα σε τηλεφωνική επικοινωνία με το τμήμα πωλήσεων μας στο 22940 84777, Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-17:00. • Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας εκτελείται, αφού μας αποστείλετε με fax στο 22940 84777 ή μέσω e-mail στο info@zanetos.gr υπόψιν Λογιστηρίου το ονομαστικό καταθετήριο, στο οποίο απαραίτητα θα πρέπει να αναφέρεται ως αιτιολογία, ο αριθμός παραγγελίας. • Παρακαλούμε πολύ, όπως κατά τις διαδικασίες Τραπεζικών καταθέσεων βεβαιώνεστε πάντοτε για το ακριβές ποσό της εξόφλησης του προϊόντος. Καταθέσεις διαμέσου διαφορετικής Τράπεζας ή από το εξωτερικό δύναται να επιβαρύνει τον αγοραστή με «έξοδα προμήθειας Τραπέζης». • Καταβολές οι οποίες δεν αντιστοιχούν επακριβώς στην αναγραφόμενη τιμή του προϊόντος, θεωρούνται ανεξόφλητες και παραμένουν σε εκκρεμότητα.

Συνεργαζόμενες Τράπεζες :

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ 

GR8901721180005118104808637 

Product added to wishlist
Προϊόν που προστέθηκε για σύγκριση.