ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η εταιρία με την επωνυμία «ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ» που εδρεύει στην Λ. Καραμανλή & 25ης Μαρτίου – στην Αρτέμιδα, με ΑΦΜ 045182498 (Δ.Ο.Υ ΠΑΛΛΗΝΗΣ) σας καλωσορίζει στο ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων που δημιούργησε στην ιστοσελίδα της www.zanetos.gr Πάγιος στόχος της εταιρείας μας και του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.zanetos.gr. είναι οσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) δίνει τη δυνατότητα τόσο στους πελάτες μας όσο και σε όλους τους χρήστες του internet να ενημερωθούν άμεσα για τα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία μας, καθώς και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Το περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας προστατεύεται από τις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας διατάξεις. Είναι αποκλειστικής ιδιοκτησίας της Εταιρείας ή τρίτων και προστατεύεται από τους ελληνικούς και διεθνείς νόμους πνευματικών δικαιωμάτων. Οποιαδήποτε άλλη χρήση, συμπεριλαμβανομένης της αναπαραγωγής, αντιγραφής, τροποποίησης, διανομής, αναδημοσίευσης, είναι απαγορευμένη και η εμφάνιση ονομάτων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, λογότυπων στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους. Αυτή η Ιστοσελίδα ενδέχεται να περιλαμβάνει συνδέσμους ή αναφορές σε άλλες ιστοσελίδες που ανήκουν σε τρίτους, ο έλεγχος των οποίων δεν ανήκει στη Εταιρεία μας. Η Εταιρεία μας δεν εγγυάται ούτε δίδει οποιαδήποτε υπόσχεση για την ακρίβεια, την ενημερότητα ή την πληρότητα των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτές τις ιστοσελίδες και δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια ήθελε τυχόν προκληθεί από το περιεχόμενο ή τις πληροφορίες που περιέχονται σε αυτές.

Οποιαδήποτε παραπομπή σε ιστοσελίδα τρίτου μέσω συνδέσμου που βρίσκεται στην Ιστοσελίδα της Εταιρείας μας, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι η Εταιρεία μας εγκρίνει ή συστήνει ανεπιφύλακτα το περιεχόμενο ή τις ιστοσελίδες των τρίτων.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Για να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή και παραγγελία προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.zanetos.gr «ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ» θα ζητηθεί η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών στοιχείων του πελάτη όπως το πλήρες ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση αποστολής των προϊόντων, η διεύθυνση χρέωσης της παραγγελίας (σε περίπτωση που είναι διαφορετική από την διεύθυνση αποστολής) τα στοιχεία τιμολόγησης (σε περίπτωση που έχει επιλεγεί πληρωμή με τιμολόγιο), ο αριθμός ενός τηλεφώνου επικοινωνίας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail) και σε περιπτώσεις που η πληρωμή πραγματοποιείτε μέσω πιστωτικής κάρτας, ο αριθμός, η ημερομηνία λήξεως της κάρτας και ο τριψήφιος κωδικός ασφαλείας.

Έτσι με βάση την εφαρμογή άρθρου 7Α παρ. 1 (β) Ν. 2472/1997 απαγορεύεται η γνωστοποίηση ή δημοσιοποίηση οποιουδήποτε στοιχείου σε τρίτους που έχει δοθεί από πελάτη για την διεκπεραίωση ηλεκτρονικής παραγγελίας καθώς και στοιχεία που μπορεί να μας δοθούν κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας όσων αφορά: • την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας, • για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση, • προσφορές του www.zanetos.gr • για την ενημέρωση των νέων προϊόντα μας από το www.zanetos. • παραλαβή δώρων μετά από κλήρωση διαγωνισμού.

Στην περίπτωση που επιθυμείται να λαμβάνεται τέτοιου είδους επικοινωνίες από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.zanetos.gr στέλνεται το αίτημα σας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@zanetos.gr Και από την στιγμή που θα γίνει η καταχώρηση των στοιχείων σας σημαίνει ότι συναινείτε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από τους υπαλλήλους της εταιρίας με την επωνυμία «ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ» www.zanetos.gr για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω.'

Οποιοδήποτε δικαιολογητικό και έγγραφο πιστοποιεί και δηλώνει την ταυτότητα του πελάτη παραμένει αυστηρά απόρρητο και ελέγχεται μόνο από το αρμόδιο υπεύθυνο τμήμα της συνεργαζόμενης τράπεζας με το zanetos.gr

Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας που μπορεί να δηλωθούν καταχωρούνται απευθείας σε ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης εταιρίας που έχει αναλάβει τη δρομολόγηση των καρτών. Πέραν αυτής της συναλλαγής η εταιρεία μας και οι υπάλληλοι της δεν δύναται να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε στοιχείο έχει προσκομιθεί χωρίς την συναίνεση του πελάτη εκτός και αν αυτό απαιτηθεί μέσω της νομίμου οδού.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ:

Ο κάθε χρήστης (έχοντας συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας ) μπορεί να συνάφει παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, εφόσον είναι δικαιοπρακτικά ικανός. Οι αναγραφόμενες τιμές όλων των πωλούμενων προϊόντων στην Ιστοσελίδα της Εταιρείας είναι τιμές λιανικής και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Το τελικό κόστος κάθε παραγγελίας θα υπολογίζεται αφού προστεθούν στη λιανική τιμή κάθε προϊόντος και έξοδα αποστολής, για το ύψος των οποίων θα ενημερώνονται οι πελάτες μας πριν από την υποβολή της παραγγελίας τους. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών των προϊόντων της, ωστόσο, οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση δεν θα επηρεάζει τις ήδη αποσταλθείσες παραγγελίες, οι οποίες έχουν γίνει αποδεκτές από την Εταιρεία.

Η Εταιρεία σας παρέχει τη δυνατότητα, κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, να επιλέξετε τον τύπο του παραστατικού το οποίο επιθυμείτε να εκδοθεί, απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο, συμπληρώνοντας το σχετικό πεδίο της Ιστοσελίδας. Σημειώνεται ότι η Εταιρεία δύναται να υπαναχωρήσει και να μην εκπληρώσει μία παραγγελία, αναιτιολογήτως, ενώ στην περίπτωση αυτή θα επιστρέφεται το τίμημα που τυχόν έχει ήδη εισπραχθεί

. Η παραγγελία ολοκληρώνεται σε 3 βήματα: Προσθέτετε τα προϊόντα της επιλογής σας στο «Καλάθι αγορών» Συμπληρώνετε τα απαιτούμενα στοιχεία στη σελίδα ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας Λαμβάνεται επιβεβαιωτικό email για την παραγγελία σας. Για παραγγελίες άνω των 100 euro η αποστολή εντός της περιοχής Αθηνών γίνεται με εταιρία courier ή με οχήματα του καταστήματος μας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ .

Για παραγγελίες μικρότερες των 100 euro τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη, και η ελάχιστη χρέωση είναι 6 euro για αποστολές εντός Αθηνών.

Για περιοχές εκτός Αθηνών το κατάστημα μας αναλαμβάνει την αποστολή των εμπορευμάτων σας αξίας μεγαλύτερης των 100 euro μέχρι το πρακτορείο Αθηνών που εξυπηρετεί την περιοχή σας, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ .

Τα εμπορεύματα που αποστέλλονται εκτός Αθηνών με μεταφορική εταιρεία, τα παραλαμβάνεται από την έδρα του πρακτορείου της περιοχής σας.

Για αποστολή στον χώρο σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον αντίστοιχο πράκτορα. Αν το κόστος εμπορευμάτων είναι μικρότερο της αξίας των 100 euro ισχύει η επιβάρυνση των 6 euro μέχρι το πρακτορείο των Αθηνών που εξυπηρετεί την περιοχή σας. Μπορείτε να παραλάβετε τα εμπορεύματά σας και από το κατάστημά μας στην ΛΕΩΦ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Κ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΤΤΙΚΗΣ αφού πρώτα έχετε ενημερωθεί για την διαθεσιμότητα τους. ΩΡΑΡΙΟ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 08:00-14:00 και 17:00-20:30 εκτός των απογεύματα ΠΕΜΠΤΗΣ & ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Παραδόσεις εμπορευμάτων : Πρωινές ώρες από 08:00 π.μ έως και 14:00 μμ. Και απογευματινές ώρες κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Από΄την στιγμή που θα πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά για προιόντα που είναι καταχωρημένα στο site της εταιρείας μας www.zanetos.gr έχετε την δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας εντός 24 ωρών από την ώρα καταχώρησής της.

Product added to wishlist
Προϊόν που προστέθηκε για σύγκριση.